Bredbandserbjudande

I diskussioner med Comhem infAi??r medlemsmAi??tet i augusti, sA? hade Comhem ett erbjudande om att gruppansluta fAi??reningen till Comhems bredband, pA? samma sAi??tt som vi Ai??r anslutna till Comhems bas-TV-utbud. Vid en snabb koll pA? intresset fAi??r detta vid medlemsmAi??tet, visade sig att intresset var sA? stort att vi valt att jobba vidare med detta.

Vi vill nu gAi??ra en enkAi??t om intresset fAi??r detta erbjudande. Styrelsen har beslutat att vi genomfAi??r denna gruppanslutning om minst 2/3 av fAi??reningen Ai??r intresserade (dvs 70 fastigheter). Eftersom Comhems avgift gAi??ller fAi??r alla hushA?ll, skulle det innebAi??ra en lite hAi??gre avgift per fastighet om inte alla Ai??r intresserade.Ai??Priset per fastighet kan bli mellan 119 kr och 180 krAi??(beroende pA? hur mA?nga som ansluter sig). Ordinarie pris fAi??r 10 Mbit fAi??r enskild abonnent Ai??r 279 kr.

HAi??r Ai??r det konkreta fAi??rslaget frA?n Comhem som vi ska ta stAi??llning till:

Gruppavtal Bredband

Bredband Medium 10 Mbit/s MA?nadskostnad 119:-/hushA?ll
Bredband Medium 10 Mbit/s inkl telefoni
(grundabonnemang) MA?nadskostnad 129:-/hushA?ll

(priserna gAi??ller om samtliga medlemmar ansluter sig)
Uppgradering vid gruppavtal:

Respektive hushA?ll kan uppgradera till hAi??gre tjAi??nst, 25 Mbit/s eller 100 Mbit/s och erhA?ller dA? en tillAi??ggsfaktura.

Uppgradering till 25 Mbit/s MA?nadskostnad 19:-/mA?nad
Uppgradering till 100 Mbit/s MA?nadskostnad 119:-/mA?nad

Avtalstiden fAi??r gruppavtal Ai??rAi??36 mA?naderAi??och villkoret Ai??r att fAi??reningen betalar fAi??r samtliga hushA?ll i avtalet. Ai??Vi levererarAi??kostnadsfritt med ett trA?dlAi??st modem.

 

I det fall ni vAi??ljer in telefoni finns ocksA? mAi??jligheter till tillval, man kan vAi??lja till nummerpresentation och rAi??stbrevlA?da samt vAi??lja till olika prisplaner, exempelvis utland eller mobil. Det gA?r utmAi??rkt att flytta med sitt nuvarande Telia-nummer, detta Ai??r kostnadsfritt. (Nummerportering) .

 

Vi vill ha ett svar frA?n alla fastigheter, bA?de om man Ai??r intresserad eller inte. Ni svarar enklast genom ett mail tillAi??per.thunberg@gmail.com. Skriv helst ai???SNS bredband JAai??? eller ai???SNS bredband NEJai??? i Ai??mnesfAi??ltet pA? mailet, sA? blir det enklare att sortera svaren. Ange ocksA? i mailet om ni Ai??r intresserade av telefoni.

Vi vill ha ert svar senast den 17 oktober.

Detta Ai??r inget bindande svar, utan enbart ett sAi??tt att pejla intresset. Om intresset Ai??r tillrAi??ckligt stort sA? kommer vi att A?terkomma med mer information och en bindande anmAi??lan.

Har ni frA?gor om detta erbjudande sA? hAi??r av er till nA?gon i styrelsen.

Styrelsen

Kommentering är stängd.