Nu Ai??r bredbandsavtalet med Comhem pA?skrivet

Nu Ai??ntligen Ai??r bredbandsavtalet med Comhem pA?skrivet.Ai??Anledningen till att det tagit tid Ai??r att vi fAi??rhandlat med Comhem om priser och avtal, och det har dragit ut pA? tiden mer Ai??n vi trodde frA?n bAi??rjan.Ai??Men fAi??rhandlingarna med Comhem Ai??r nuAi??avslutade.Ai??Ai??

BAi??ttre pris pA? Bredband 10 MB, 70 kr/mA?nad, avtalsstart fAi??rsta aprilAi??

Det avtal vi har
Ai??fAi??rhandlatAi??fram innebAi??rAi??ett bAi??ttre prisAi??Ai??n det vi gick ut med frA?n bAi??rjan. Om alla medlemsfastigheter i fAi??reningen ansluter sig sA? kommer den extra kostnaden fAi??r 10 Mbit bredband att bli 70 krAi??/mA?n (mot tidigare meddelat 119 kr/mA?n).Ai??

Att det dragit ut pA? tiden medfAi??r attAi??avtalsstarten blir fAi??rst den 1 april 2011. Ai??NAi??r avtal tecknas kommer vi att distribuera ett startbrev med ytterligare information om avrop av modem med mm.Ai??

Ai??
Det gA?r fortfarande att anmAi??la sig!
Ai??
Det nya avtalet innebAi??r betydlig lAi??gre priser Ai??n det vi gick ut med frA?n bAi??rjan,Ai??sA? dAi??rfAi??r erbjuder vi pA? nytt alla medlemmar att ansluta sig till gruppavtaletAi??fAi??r bredband.Ai??
HAi??r pA? hemsidanAi??under lAi??nken Dokumentarkivfinns ett dokument ”Bindande AnmAi??lan” att ladda ner. Den kan man fortfarande anmAi??la sig pA? och lAi??mna pA?skriven och signerad till Per Thunberg pA? GullrisvAi??gen 39.Ai??(Ni som redan anmAi??lt er och skrivit pA? avtalet behAi??ver fAi??rstA?s inte gAi??ra det en gA?ng till).

Ni som redan sagt upp ert nuvarande abonnemang, skicka ett mailAi??

FAi??r dem av er som har sagt upp ert nuvarande abonnemang f o m mars mA?nad kommer detta ordnas fAi??r mars mA?nad med en separat lAi??sning till samma mA?nadskostnad som gruppabonnemanget.
Ai??DettagAi??ller dem som idag har andra operatAi??rer Ai??n Comhem, och sAi??rskilt om man haft avtal med uppsAi??gningstid. DA? vi tidigare gick ut med startdatum 1 mars, sA? var nA?gra medlemmarAi??tvungnaAi??att sAi??ga upp sitt befintliga bredbandsabonnemang till 1 mars. Eftersom det nya avtalet nu gAi??ller frA?n 1 april, sA? var viAi??tvungnaAi??att hitta en temporAi??r lAi??sning fAi??r dem som annars skulle bli utan bredband under mars mA?nad. Men de medlemmar som blir berAi??rda av denna temporAi??ra lAi??sning mA?ste omedelbart hAi??ra av sig till fAi??reningen fAi??r att Comhem ska hinna ordna logistiken till 1 mars. Skicka dA?Ai??ett mail tillAi??per.thunberg@gmail.comAi??innehA?llande:Ai??

Namn:
Ai??
Adress:
Ai??
Personnummer:
Ai??De som redan Ai??r bredbandskunder hos Comhem behAi??ver inte gAi??ra nA?gonting. Comhem ordnar Ai??vergA?ngen till nya avtalet, oavsett om man har bindningstid eller inte idag.

TillvalsmAi??jligheterAi??
Precis som tidigare kan man vAi??lja till ytterligare tjAi??nster ex vis DigitalTV, snabbare bredband, telefoni. Dessa extraval tecknas direkt med Comhem och faktureras separat av dem.
Ai??
Pga den nya prisbilden sA? kommer det att bli lite annorlunda priser fAi??r de tillAi??ggstjAi??nster som man kan teckna individuellt med Comhem, Ai??n de vi meddelat tidigare, men totalpriset blir i de allra flesta fall lAi??gre Ai??n vi meddelade frA?n bAi??rjan.
Ai??
Ai??
Exempel pA? kostnader:
Ai??
Ai??
Bredband Large 25 (12-25Mbit/s) Ai?? Ai?? +49:-/mA?n
Ai??
Bredband XXL (50-100Mbit/s) Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? +119:-/mA?n
Ai??
Telefoni: Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai?? Ai??Ai??
Ai??+69:-/mA?nAi??


Om man tecknar individuellt tillAi??ggsavtal fAi??r TVAi??ochAi??bredbandAi??samtAi??telefoni sA? fA?r man Comhems Combo-rabatt med det billigast tillAi??gget
Ai??(om man vAi??ljer 3 tillAi??ggstjAi??nster frA?n Comhem fA?r man den billigaste gratis).


Praktiska detaljer om hur man betalar fAi??r den nya bredbandstjAi??nsten kommer vi att A?terkomma om.

/Styrelsen
Ai??

Kommentering är stängd.