Statusuppdatering om nAi??tombyggnaden

”Vi har stAi??tt pA? kablar som gA?r i marken som har blivit fuktskadade och mA?ste bytas detta Ai??r pA? Gullrisv 26,30 & 37.Ai??Det Ai??r 25 hushA?ll kvar att gA? igenom, dom flesta pA? Gullrisv. Vi har inte gA?tt igenom dessa villor pga att vi vill byta kabeln i marken fAi??rst.Ai??Vi mA?ste Ai??ven Ai??ndra lite pA? Storav. Jag fAi??reslA?r att dessa problem tas efter semester dA? vi Ai??r tvungna att grAi??va en del. Vi kommer inte att klara vA?ran tidsplan pga detta. Men i detta fall sA? tycker jag att det fA?r ta lite tid sA? att vi fA?r ett riktigt bra kabel-tv nAi??t.
MVH
Fredrik Lagergren
Projektledare

Wikmans Elektriska ABAi??”

Styrelsen passar ocksA? pA? att Ai??nska alla i fAi??reningen en Trevlig Midsommar och skAi??n semester.

Kommentering är stängd.